خواص بادمجان

خواص بادمجان,بادمجان,خواص بادمجان,خواص بادمجان کبابی,خواص بادمجان خام,خواص بادمجان برای دیابت,خواص بادمجان در بارداری,فواید بادمجان کبابی,خواص بادمجان برای کودکان,خواص بادمجان طب اسلامی,خواص بادمجان سفید,فواید بادمجان کبابی,خواص بادمجان زرد,خواص کلاهک بادمجان,فواید بادمجان سفید,فواید بادمجان در بارداری,مضرات بادمجان,خواص بادمجان قرمز,فواید بادمجان برای کودکان,خواص بادمجان چیست؟,فواید بادمجان برای دیابت,خواص بادمجان با پوست,فواید بادمجان سرخ شده,خواص بادمجان تلخ,فواید بادمجان برای زن باردار,فواید بادمجان پخته,مضرات بادمجان سرخ شده,فواید بادمجان در دوران بارداری

خواص بادمجان

خواص بادمجان,بادمجان,خواص بادمجان,خواص بادمجان کبابی,خواص بادمجان خام,خواص بادمجان برای دیابت,خواص بادمجان در بارداری,فواید بادمجان کبابی,خواص بادمجان برای کودکان,خواص بادمجان طب اسلامی,خواص بادمجان سفید,فواید بادمجان کبابی,خواص بادمجان زرد,خواص کلاهک بادمجان,فواید بادمجان سفید,فواید بادمجان در بارداری,مضرات بادمجان,خواص بادمجان قرمز,فواید بادمجان برای کودکان,خواص بادمجان چیست؟,فواید بادمجان برای دیابت,خواص بادمجان با پوست,فواید بادمجان سرخ شده,خواص بادمجان تلخ,فواید بادمجان برای زن باردار,فواید بادمجان پخته,مضرات بادمجان سرخ شده,فواید بادمجان در دوران بارداری

بادمجان به انگلیسی به معنی Eggplant |  همه چیز درباره بادمجان , فواید بادمجان و مضرات بادمجان

خواص بادمجان

بادمجان دارای خواص تغذیه ای بسیار مفید است به شرط این که سرخ نشود.
از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است .
مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد .
از ویتامین های موجود در بادمجان می توان به ویتامین های گروهB (مخصوصا B1 و B6)، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد.
علاوه بر ویتامین ها و املاح یاد شده، بادمجان دارای فیتونوترینت هایی است که خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارند. فیتونوترینت های موجود در بادمجان شامل اجزای فنولیکی مانند کافئیک و کلوروژنیک اسید(chlorogenic acid) و فلاوونوئیدها مانند ناسونین(nasunin) می باشند. اجزای فنولیکی دارای خاصیت ضد سرطانی، ضدکلسترول بد خون و ضد ویروسی می باشد.
بادمجان اثر نرم کننده و مدر درد .
بادمجان بعلت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است .
بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .
ریشه بادمجان و شاخه های خشک شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را دراست و قابض بوده و می توان در آن برای درمان احتلام بانه و انواع خونریزیها استفاده کرد.
بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است .
خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می درد .
بادمجان برطرف کننده یبوست است .
برگها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند این جوشانده درمان اسهال خونی است .
جوشانده ریشه بادمجان درمان بیماری آسم است.
بادمجان مقوی معده است .
آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتب عرق می کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند.
اگر بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با سرکه خمیر کنند و به زگیل بمالند زگیل کنده خواهد شد .
از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین در استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید که نیم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگیرید و بعد بمقدر نصف این مقدر آب به آن شکر قهوه ای اضافه کنید آنرا هم بزنید و بنوشید
این گیاه حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است.
تحقیقات جدید نشانگر آن است که بادمجان دارای ماده ای ضد تشنج است و در درمان صرع اثر بسیار خوبی دارد.
بادمجان کالری پایینی دارد (هر 100 گرم آن دارای 35 کیلوکالری انرژی است)، به همین دلیل برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است.
به علاوه انیس گلایسمی پایین آن(کمتر از 15)، موجب شده است که برای بیماران دیابتی نیز سودمند باشد.
بادمجان به دلیل داشتن پتاسیم بالا و سدیم پایین، برای کاهش فشار خون بسیار سودمند است.

کاهش وزن و لاغری - یکی از خواص دیگر بادمجان این است که قدرت فوق العاده ای در کاهش چربی های شکمی و لاغری دارد. جالب است بدانید در ۱۰۰ گرم بادمجان فقط ۳۵ کالری انرژی دارد که همین کالری کم باعث شده است بادمجان مانند سبزیجاتی مانند کرفس و کدو سبز در لیست مواد غذایی لاغر کننده قرار بگیرد.

مضرات بادمجان
بادمجان با همه خواصی که گفته شد نباید مورد استفاده اشخاصیکه بواسیر و یا درد چشم دارند قرار گیرد زیرا بیماری آنها را تشدید می کند . اینگونه اشخاص اگر می خواهند بادمجان بخورند بهتر است آنرابا گوشت مرغ یا گوشت و روغن و یا سرکه بپزند و بخورند .

پیشنهاد:خواص پرتقال • خواص انجیر • خواص هویج • خواص شنبلیله • خواص لوبیا چیتی


اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و... دارید ؛

...کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 9099071613

شماره تماس دوم از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: بادمجان ,خواص ,فواید ,دارای ,ویتامین ,کاهش ,خواص بادمجان ,فواید بادمجان ,بادمجان برای ,کبابی خواص ,بادمجان خواص ,سفید فواید بادمجان ,فواید بادم
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها

اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و... دارید ؛

...کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 9099071613

شماره تماس دوم از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل